Forside
  • gfx/top_images/Musikhuset-udefra.jpg

Om Café 1. række

Cafe 1. Række i Papirfabrikken – en rigtig god historie
 
Lukningen af Silkeborgs gamle Papirfabrik gav byen en enestående mulighed for, at udvikle sig indefra på attraktivitet og naturskønne områder. Forvandlingen af Silkeborgs første matrikel fra lukket fabriksområde til et spændende kultur-, erhverv- og beboelsesområde har været en succes. Det var her, Michael Drewsen grundlagde byen med papirindustrien i 1844 – og i dag er det her, byen lever til hverdag og fest.
 
Cafe 1. Række har til huse i Silkeborgs allerførste matrikel nummer og ligger i 1. række ud til Silkeborgs havn, hvilket er grunden til caféens navn. Her kan du nyde et glas kold hvidvin på en varm sommerdag eller et lækkert stykke smørrebrød imens de forskellige havnebåde lægger til, efter deres tur til Himmelbjerget.  


Café 1. Række er placeret i JYSK MUSIK & TEATERHUS, opført på den tidligere Papirfabrik. 

I samarbejde med JYSK MUSIK & TEATERHUS arrangerer caféen konferencer, møder, fester, receptioner m.v. - små som store.
Du er velkommen med dine ønsker og vi planlægger det optimale arrangement til dig.

Café 1. Række er en del af Radisson Blu til trods for at den har til huse i JYSK MUSIK og TEATERHUS. Det gælder også Restaurant 1a, der på samme måde har til huse i JYSK MUSIK og TEATERHUS.  Ønsker du at bruge vores lokaler til fest eller andre arrangementer, er du velkommen til at kontakte os.